1.Art&Craft
O activitate plina de culoare!

Este o activitate care ii ajuta pe copii sa paseasca cu drag in minunata lume a formelor, a culorilor si a texturilor. Este activitatea care da frau liber imaginatiei, inspiratiei si dezvolta foarte frumos creativitatea.

2.Nisip&apa
O activitate plina de inventivitate!

Este una dintre activitatile preferate ale copiilor si este destinata experimentelor. Aic icopiii fac cunostiinta cu jucarii plutitoare, forme de nisipsi ale obiecte specifice acestor jocuri.

3.Muzica&miscare
O activitate plina de vibratie!

Este o activitate in care spatiul si sunetele vorbesc iar copii ii invata sa raspunda, pasind in tainele educatiei muzicale prin ritm, miscare si improvizatie.

 

4.Lectura
O activitate plina de povesti!

Este o activitate plina de emotie, fantezie si personaje, unde copiii fac cunostiinta cu minunanat alume a basmelor, lume plina de fantastic, mister si fascinatie.

5.Stiinte
O activitate plina de experimente!

Este o activitate in care copiii isi dezvolta gandirea logica si incep sa inteleaga usor-usor relatiile dintre obiecte si fenomene, familiarizandu-se cu elementele matematice si intelegerea lumii vii.

 

 

6.Joc de Rol
O activitate plina de creativitate!

Este o activitate in care dezvoltarea socio-emotionala se regaseste din plin. Prin joc, copiii refac intamplari care le sunt familiare, reproduc lumea asa cum o inteleg ei, inventeaza si interpreteaza situatii bazate pe roluri reale sau imaginare. Aici ei isi creeaza o lume a lor cu ajutorul careia incearca sa inteleaga realitatea, rezolva probleme si situatii pe care le intalnesc in viata de zi cu zi, repeta, interpreteaza si retraieste experiente

 

7.Constructii
O activitateplina de imaginative!

Este o activitate in care, individual sau in grup, copiii sunt incurajati sa descopere dimensiuni, marimi si forme, dezvoltandu-si astfel gandirea, imaginatia si inventivitatea

 

 

 

8.Engleza
O activitate plina de distractie!

Este o activitate in care, prin carti, cartoane si jucarele, copiii invata primele cuvinte in limba engleza

 

9.Atelier de gatit
O activitate plina de gust!

Este o activitate in care copiii isi educa de mici gustul si devin mici bucatari, incurajandu-si pasiunea pentru gatit si curiozitatea in ceea priveste ingredientele. Copiii vor face cunostiinta cu retete simple pe care le vor realiza singuri.

 

 

 

10.Sport
O activitate plina de energie!

Este o activitate ideala, iubita mult de copii care ii stimuleaza sa isi exploreze si sa-si exprime cat mai bine emotiile. Ajuta la dezvoltarea fizica si armonioasa, dezvolta caractere frumoase si spiritul de echipa. Sportul ii ajuta pe copii sa devina mai sociabili, mai comunicativi sim ai disciplinati fiind o componenta importanta a procesului de formare.

 

 

10 motive speciale sa fim impreuna !

Did you like this? Share it!